26/2/12

JAZZ






17 comentaris:

  1. en fa molta pena que allis marxat Gemma de britat encara que el comportament de la malloria no era el correcte recordes que em baig despedir de tu quan vaig tornar d'escoles verdes dons li baig dir a baris comapañs i bare fer ooooo i aixo encara el nostre comportamen testimem Gemma

    ResponElimina
  2. sic la Carla lopez la del comentari

    ResponElimina
  3. se que m'as enviat un coreu pero no et puc enbiar un altre encara que no hi sigis a l'escola continuare parlant amb tu per aqui testimu Gemma no toblidare

    ResponElimina
  4. adeu espero que siguis feliz on siguis bueno i bueno o sento perque allis marxat pero tu has cumplit el teu somni felicitats bueno no toblidare Gemma!!soc la j
    Jessica Navas de 6èC

    ResponElimina
  5. Gemma soc la carla que sigis molt felis i que estare comunicats per aqui tant yo com tota la clase no t'oblidarem

    ResponElimina
  6. Hola Gemma,espero que et vagi molt bé la via i que tinguis molta sort.Petons Anna.(6èC

    ResponElimina
  7. Adeu Gemma has sigut la millor professora que ha pasat per l'escola sagrada familia, nosaltres et trobarem a faltar moltísim però l'important és que tú has cumplit el teu somni.Esperem que siguis feliç al teu nou treball et desitjo moltísima sort.
    Javier de Dios de 6èA

    ResponElimina
  8. Gemma qui tena la mostra de que no toblidarem

    ResponElimina
  9. Gemma espero que et vagi molt bé. Nosaltres et trobarem a faltar molt.Han sigut unes clases de musica fantastiques i man agradat molt. T'estimoo!!
    Miriam de Haro de 6èB

    ResponElimina
  10. Gemma espero que estiguis contenta amb la teva nova escola.ens has deixat rastre ,mai t'oblidarem,Gemma.t'estimem molt Gemma . casi tots em plorat cuan ens ho han dit .ho sentim molt. tens sort de haver trobat un altre treball.

    SI US PLAU NO TANQUIS EL BLOG. NECESSITEM ESTAR COMUNICATS AMB TU.Desde el col·legi SAGRADA FAMÍLIA et donem les gràcies per tot i et donem mil petons.cUIDA'T MOLT.
    DESDE EL COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA:ELS NENS DE SISÉ B ET DIEM ADÉU!!!
    Danae i tot 6è B

    ResponElimina
  11. Genma t'anyorem molt. El col·legi no es el mateix sense TU. Y com diu la Danae no tanquis el bloc volem comunicar-nos amb tu. Moltes felicitats per haver clumpit el teu somni i espero que t'hen vagi molt be a la teva nova escola mai t'oblidarem. Espero que algun dia ens tornem a veure.
    Y com no ens vam poder acomiadar, des de Santa Perpetua et desitgem que et vagi molt be.

    De la teva exalumna Judith( 6è B)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tambe un salut de la meva germana Miriam que li donaves angles (2nd B)

      Elimina
  12. Judith, moltes gràcies per enrecordar-te de mi i pel que em dius en el teu missatge. Una abraçada molt forta a tu i a la teva germana, i també per a tota la teva classe.

    Petons,

    Gemma

    ResponElimina
  13. T estimo te echo de menos ojaala nos volvamos a ver nuaksss

    ResponElimina
  14. Ha s i soi la claudia garrote la de sesto b

    ResponElimina
  15. Hola Claudia. Gràcies per visitar el blog i deixar un missatge. Jo entro de tant en tant. M'enrecordo molt de vosaltres. Que vagi molt bé el que queda de curs i les vacances!

    Una abraçada,

    Gemma

    ResponElimina